www.awangadenan.blogspot.com

Rabu, 20 Julai 2011

cara cara nak open wwebsite yang telah di blok oleh kerajaan

1.pergi ke start menu dan pilih setting
2.pergi ke connection setting
3.clik properties
4.pergi dekat local area connection network
5.clik properties agik
6.carik perkataan ..internet protocol version 4 (tcp/ipv4) pas ya tekan lah..
7.ok pergi dekat dibah sekali dan carik perkataan use the following DNS server addresses dan clik
8.taip dekat preferred DNS server sia 8.8.8.8..dan dekat dibah nya taip 8.8.4.4pas ya klik ok dan close..
so try lah bukak laman yang selamak towk sik pat di bukak ...

best dan tak best menjadi kaum hawa

best   (sik kira lah tua,muda,kacak,jaik...                                                                        
1.pernah sik ktk org tangga ompuan masuk jamban lelaki..sik kira lah muda kah tua rilek jak..
2.ompuan towk mun kacak banyak lah duit nya di sponser oleh buaya..
3.biapun sejaik nie pun muka ompuan ya..tetap ada juak org suka ..
4.asal g sene-sene conferm ada mata melihat...dan menegur
5.biapun sejaik nie olah ompuan ya tetap juak ada orang laki suka..sik percayak coba
6.last...syurga pun dibawah kaki ibu.

.
sik best (sik kira lah ,tua ,muda,kacak,jaik.........
1.dah kahwin kebanyakaan sidak nya kenak kuasa veto..ada pun queen control tetap sik berapa berkesan..
2.asal sigek jak salah kaum hawa towk .kompom di panjang sampe kamboh sigek kampung.
3.kebanyakan kaum hawa akan di jadikan ulun kat umah..
4.biapun pande bage nie pun ompuan nya tetap perlu pande memasak..(kecuali yang ada pembantu rumah lah..
5.kaum ompuan sentiasa di pandang remeh..cth (coba bukak cerita ompuan engembak moto.kompem banyak org bising)
6.kesian kaum hawa towk salu gilak dh dengar kes kenak dera...(bagi kebanyakan lah bukan semua..)
7.perlu taat kepada lelaki ...
8.bagi yang kacak berisiko akan di ehem ehem..
9.kreativiti,idea,pemikiran,dan ciptaan...jarang sekali kita dengar...

so cam nie rasa ktk orang mun best g lah kat narathiwat sinun ..tukar jantina..